Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Tuesday, July 13, 2010

Gadget Baru

encik suami saya telah selamat sampai ke Kedah.
Alhamdulillah..
Sebelum dia bercuti, awai-awai lagi saya dah pesan beberapa gadget

1. Multi card reader
Best benda ni..ada beberapa slot untuk pelbagai jenis memory card.
Plug and play. No adapter required!
Dari sekecil memory card handphone (phonecard) sampaila ke camera. Senang nak upload gambaq.
Benda ni pun kecik..handy! senang di bawa ke mana-mana.
Maklumla...dah ada cita-cita nak jadi blogger tegar!<-- sila gelak utk diri sendiri!

Ini la rupa 53 in 1 multi card reader tu.
Mungkin orang lain dah lama guna tapi saya nak bagitau jugak!

sori, blur skit!guna handphone camera :P -testing new gadget!


2. Hairdryer
Sapa tak tau apa itu hairdryer, sila tarik rambut sendiri yer!
Benda ni bukanlah hendak digunakan untuk mengeringkan rambut pun!
thru reading kot internet and forum, elok gunakan hairdryer
untuk keringkan luka pembedahan selepas mandi.
Kalau tak betul-betul kering, bolehjadi jangkitan kuman. Siap nanah-nanah, luka lambat sembuh
tak rela makngah! Tu yang order tu!
Saja tak nak beli sendiri, sebab hubby baru dapat bonus.
Kikis le sikit-sikitkan! (sungguh keji kan? tapi pengakuan ihklas hahaha)
Berhabis untuk keluarga tak pa kan?
Lagipun, lepas ni boleh guna untuk keringkan rambut jugak.
Brand rowenta - compact foldable, handy jugak ni!

Tq untuk encik suami (tengah nyenyak tido saat entry ni ditulis)
Sebut beberapa gadget, tapi 2 je sebenarnya!

No comments:

Related Posts with Thumbnails