Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Wednesday, July 14, 2010

Kakak oh Kakak

Sejak kecik lagi, kakak dah tunjukkan skillnya yang suka pot pet!
Sekarang ni, dia punya cakap..mak aiiii!
Macam orang tua-tua!
Tapi tak dan nak record lagi aksi percakapannya sejak dah 'dewasa' ni.

Okla tuh, kakak kena garang kan!
Nanti nak tolong ibu jaga upin ngan ipin yang coming soon ni
hehehehe

Ini bukti kakak sudah mula pot-pet sejak kecil.
Aksi ni bersama ibu di pagi hari!

video

p/s : sejak dapat gadget baru ni, suka benau saya upload video.
banyak lagi ni!

No comments:

Related Posts with Thumbnails