Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Tuesday, August 10, 2010

i'm back

Assalamualaikum dan salam sejahtera

saya sudah semakin pulih
sudah boleh naik tangga untuk mengadap pc
sudah memandu sendiri ke jitra
hahaha

mood nak update blog berkobar-kobar
tapi pc ini bikin spoil
tak detect keyboard!!!
ni gigih i guna on screen keyboard tau

intro...
saya publishkan my new sweet lil pumkins


my 1st twin - FAAIQ, 2.82kg, ditarik keluar pada 8.34 am 19 julai 2010


my 2nd twin -FAAID, 2.60kg, ditarik keluar pada 8.35 am 19 julai 2010

nantikan kisah seterusnya....

p/s : gigih aku nak karang cerita guna on screen keyboard!
nanti aku cuba try test godak2 pc ni

9 comments:

Nurul said...

finally, dapat tgk gambar real upin ipin...comelnye twins nih lip...nampak mcm faaid lagi tembam dr faaiq...comel comel comel...tahniah

Zakiyah Zainon said...

faaid nmpk tembam sbb muka dia bulat..faaiq muka panjang,nmpk kurus..la ni abg pun dah tembam...

Don & Nor said...

che kiyahhhh...bestnya kan. smoga cpt sihat n trus tabah membesarkan twin yg comel tu..x lupa ur little princess yg cun melecun tuu...

Don & Nor said...
This comment has been removed by the author.
~~ciklinn~~ said...

tahniah2....

alololololo comeiiiiinyerr..lain2 yer muka dorang.. nantii tepek gmbr bukak mata yer..

Faramin said...

che kiah..congratz.kembar..sangat seronok.

Cikgu ILi said...

Hoyehhhhh.......dah lama saya tunggu....comeinye la..

Si Kandil Hijau said...

ni lah rupenye kembar alang yea..ayaqmata betakung tgk muka depa. nak balikk...

putrimlm said...

alahai comelnya baby you zakiah ...patut lah lama menghilang rupa2nya dah ada baby ye zakiah tahniah ye

Related Posts with Thumbnails