Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Tuesday, August 17, 2010

Ketika Cinta Bertasbih


faaqihah sangat suka dengan cerita ini
kalau kejut pagi susah nak bangun, sila bukak ost cerita ini
terus buka mata..
(lagunya mmg disimpan dlm henpon utk tujuan ini)

saya pun suka movie ini
part 1 dan part2
encik suami pun suka
sampaikan cadangan nama baby dia nak letak nama Abdullah
watak hero dalam movie tu
'AbdullahKhairul Azam'
'Abdullah Faaiq & Abdullah Faaid'
ok jugakan?
hehehe

sekarang kat tv indon RCTI klu tak salah
tengah main drama Ketika Cinta Bertasbih sepanjag Ramadhan.
mula sebelum Ramadhan lagi
sekarang dah episod belas-belas dah..
encik suami sedang layan drama ini ok
saya dah suruh dia download dan burn dlm dvd
nanti balik sana saya pulak nak layan

sapa yang suka nak layan drama ini
sila la download
kat torrent malaya kot!
saya pun x pasti sebab encik suami yang selalu jadi 'lanun'nya
saya bagi list saja


2 comments:

Softtouch [Hanim] said...

tahniah atas kelahiran bb twin yer...bc kisak awk masa operate kan twin..

comelnya bb twim tu..geram tgk..teringat kat anak sy masa dia baru2 lahir..

Softtouch [Hanim] said...

alamak salah parkinglah..sorry yer...

Related Posts with Thumbnails