Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Saturday, August 14, 2010

saya superwoman?!


nasib 2, macamana gamaknya yang dapat 3, 4 dan lebih
bayangkan kalau depa jaga serentak nak susu,
teriyaq tak ingat-ingat
dan
kita seorang diri, tak dak sapa yang boleh untuk diminta tolong
time maghrib atau tengah malam pulak tu
pastu baru 4-5 hari bersalin
adehhhh

sila bayangkan ok!

tambah skit lagi...
celah-celah tu, anak lain pun dok merengek sama
yang tak paham bahasa lagi..cakap dia mesti kena ikut

"ibu, kakak nak kencing"
adoiiiiiii...

sila bayangkan lagi ok!


saya telah alaminya
dan memang saya seorang superwoman
sikit lagi nak nangis sama ngan babies
hahaha

sebab tak tau nak buat apa
pegang abang, adik menangis
susu adik, abang pulak jerit
ahirnya
inilah aksi saya

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

aksi ibu yang kelam kabut bila 2 hero nangis serentak nak susu
hebat tak?
ni kt spital, babies jaundis, sib baik ada nurse tolong!


p/s:
susah-susah dulu, senang kemudian?

4 comments:

Faramin said...

che kiah,saya dapat rasakan.saya menjaga yang sorang pun rasa stress,apa lagi 2.takpe,susah2 dulu,esk2 senang dah.take care ok.

Juraimee said...

emm..cuba ko lempang.. dia diam tak??? :-))

Nurul said...

hari tuh ada tgk dokumentari tentang ibu beranak kembar nih. Dia tunjuk macam mana nak menyusukan sekali dua. sampai ke besar budak2 tuh nyusu badan. menyusu serentak lak tuh..memang kagum.

dana said...

Ye k.keyah...dana pn dah rasainya.. ingatkan dana je, rupanya kita sama. kita mmg SUPERB

Related Posts with Thumbnails