Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Monday, August 16, 2010

sudah ada peminat


"kakak, saya sudah falling in love dengan baby ini"
jururawat pelatih, siap bergambar dengan baby adik..
jatuh cinta masa mandikan baby
hehehe

sorang guard - shidah (bukan nama sebenar)
seharian dok tepi katil saya ok
bukan jaga wad tapi dok jaga baby saya
hahaha
dia ronda, pastu masuk wad dok belek anak-anak saya
dia ronda lagi
lepas tu dok tepi katil saya lagi
terasa sangat dijaga
geram katanya!
siap tanya petua dapat baby kembaq
hehehe
mana ada, semua rezeki Allah kan..


kami sangat menarik perhatian orang yang datang melawat sedara mara masa kat wad tu
ramai yang singgah sambil teruja tengok abang dan adik
yerla..orang lain ada 1 baby
tapi saya lain dari yang ada dalam wad tu
itu yang jadi tumpuan
i tak cari glemer tau!

"besaq ni anaknya..mak dia comey saja"
comey ok hehehe
opssss..lari dari topik dah ni..

siap ada yang bagi duit raya kat babies
hehe
terima kasih yer

2 comments:

~~ciklinn~~ said...

hihihihih mak comeii anak mesti comei kan kan kan..

NuAfZaN said...

kak sehat ke kak?? comel kembar akak....maaf tak berkesempatan lagi nak melawat.....

Related Posts with Thumbnails