Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Wednesday, August 25, 2010

teman lena

sejak 2-3 menjak ni, babies macam tak selesa tido dalam katil depa.
baby abang terutamanya,
sat saja lenanya.
sudahnya,
saya cuba lenakan dia di atas katil saya
waaaaahhh...
bukan main nyenyak lena!

tapi sangat berisiko tinggi ok!
kakaknya kadang-kadang suka melompat-lompat atas katil
kadang-kadang basah baju baby - cubaan suap air masaknya buat baby
pernah baju baby berbau minyak angin - "baby syakit peyut", alasannya!
tetiba baby menangis kuat, rupa-rupanya cubaan buka seluar baby nak tukar pampers
hmmmm...

tapi kadang-kadang dia jadi peneman tido adiknya
risau jugak kang renyek adik kena 'landa'
so far, saya masih awas dengannya!

5 comments:

Softtouch [Hanim] said...

samalh anak sy no 2tu..xnk tido kat katil dia dr dlm pntang..bla tido ngan sy kemain lenanya..agaknya dia nk haba bdn kita kot..

~~Ciklinn~~ said...

alahaiii rajinnyer nak tukar pampers... sayang adikk yer

Nurul said...

aiyak...ehehe..sungguh kakak yang prihatin....

smiley said...

alolo...sayang die adik die...niat die nak bantu mamanye lah tuh...so sweet~~

regards,
Triplesmiley & 1 Sweet Love

Cikgu ILi said...

Alamak..pening.....kakak cuba nak jadi caring atau cuba nak cari perhatian..hehehe.

Related Posts with Thumbnails