Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Wednesday, September 1, 2010

my 3F


Babies dah semakin montel. Kena beli botol susu besaq dah.
si abang Faaiq dah tak cukup 3 oz sekali minum
tu yang pipi 'mooolatt' sangat tu
nangis pun kuat bukan main
macam sakit kena cubit saja!

3F saya - dari kiri Faaqihah, Faaiq & Faaid


baby adik pun makin 'hantap' kata orang kedah
adik banyak beralah dengan abang.
kalau abang jaga, terus bagi bunyi hi-note tak ingat punya
terpaksa ibu letak adik yang tengah nyusu
angkat abang & susukan dia dulu
adik?
dia relax saja, kadang adalah merengek skit² ala-ala manja!
ibu tepuk² dia diam la...


i love my 3F

4 comments:

Ms.Lilies said...

gebu anak ko c.kiahhh

Softtouch [Hanim] said...

wa....comel nya bb2 tu...haahlah tembam dah abangnya tu...bagus kuat susu..anak boy mmg kuat nyusu...

Faramin said...

che kiah,pas ni produce lagi tak?heh.Seronok faqihah kan.Dah nampak ciri2 kakak.

Zakiyah Zainon said...

mimi: ibunya pun makin gebu haha
hanim: tu laaa..dah rasa melepet je lepas bb hisap..sedut smpi kering gamaknya
fanaz: pikiaq pnjg jgk nk tambah lg..rsnya stop kot..klu tetiba teringin baby cerita lain hehe

Related Posts with Thumbnails