Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Wednesday, September 29, 2010

PTK oh PTK


Demam PTK datang lagi!!!
Dulu masa zaman DG, layan jer ambik PTK ni, sebab objektif!
Alhamdulillah, first time ambik dapat Umum - 3, Khusus - 4
tanpa langsung membaca buku, harap pengetahuan semasa saja.
Dah layak mohon naik pangkat tu!
hahahahaha

Tahun lepas gatai tangan isi PTK.
Sekali check, minggu depan ada PTK kat JB ni ha!
Terus terpikir anak-anak ku
aduussss..
mana mau campak ni?


Nasib baik saya cuma perlu hadir untuk kompenen Generik saja
memandangkan modul Fungsional (Khusus) saya telah lulus zaman DG dulu.
Jadi kurang skit kalutnya.
Kalau idak, macam-macam kena prepare.
Dengan SKT siap kena present,
pastu ada tugasan individu..
humangggaiiii...macam tak de keja pulak orang² gred DH ni yer
mana nak mengajaq, dengan tugas tambahan pastu nak kena buat semua² ni pulak..
ramai yang quit!
Tapi saya sahut cabaran sebab saya tak perlu sediakan semua itu.
manala tau, rezeki anak-anakkan?

p/s:
nampak gaya kena cari maid jugak ni!
adeehhhh

2 comments:

Softtouch [Hanim] said...

gud luck cik kiyah..wpun sy xfaham apa2 tu tp sy tau itu utk org keje gomen kan...sy ni keje swasta xtau...

Nurul said...

gud luck! err..masih PTK ker? bukan skang dah tukar PPK ker?

Related Posts with Thumbnails