Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Monday, October 4, 2010

TTM buat Lucky Draw - Sticky Mode

Jom! Sapa nak join! Meh beramai-ramai...
Manala tau, ada rezeki dapatla hadiahnya hehehehe
Hadiah sangat menarik ok!
nak di beri oleh TTM yang sangat bermurah hati
ni haaa hadiahnyaaa
jeng..jeng..jeng

.

.

.

.

.


...........................................................................
Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger.
(InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.
(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST
(Tutorial utk sticky post klik SINI) di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.
(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen en
try ini.
(Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni
(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih
DI SINI.

................................................................................

p/s:
Moga murah rezeki saya, Amin!

2 comments:

TopsyTurvyMum said...

salam..

jgn lupa link ke blog TTM ye..
kang kalau menang rugi jer tak dapat pasal tak cukup syarat:)

GOOD LUCK!:)

Zakiyah Zainon said...

dah link..tq TTM

Related Posts with Thumbnails