Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Tuesday, October 26, 2010

Cheeses

Alkisah, 2 minggu lepas semasa ke Singpore menjemput ibu mertua saya,
dia belanja kami makan pizza.
Katanya sempena birthday kakak yang ke 3 hari tu, dia tak belanja apa-apa,
sebab saya kan berpantang di Kedah.
Jadi, hari tu saya pun order la delivery pizza bagi pihaknya.

Balik ke opis, kawan² dok ber FB nak makan pizza.
Saya pun menyampuk sama. Rupanya menu sama tapi tak sama.

Kat Singapore, 7 Cheeses. Kat Malaysia Cheesy 6!
1. Mozzarella
2. Cheddar
3. Monterey Jack
4. Provolone
5. Romano
6. Parmesan
7. Cream cheese - tak dak dalam list rupanya!

ok azrina a.k.a not!
terbukti kan?!hehehe..bukan akak tambah powder cheese tu tau!
hahahahaha

1 comment:

Softtouch [Hanim] said...

sedap dah mkn dah tp org yg bagi..tp mcm xsama mcm kat iklan jer...

Related Posts with Thumbnails