Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Tuesday, November 9, 2010

Kisah 2 bulan yang lalu

Birthday anak sulung saya sudah lama berlalu
08.09.10. - kira² 2 bulan yang lalu
Masa tu saya masih berpantang di kampung halaman yang terchenta!
Sekarang, baru ada kesempatan menggodek-godek kandungan camera.
Saya sendiri hampir terlupa nak masukkan kisah kakak dalam blog ini.
Penting ni, untuk kenang-kenangan kami nanti.


Ayah pun belum tengok kan kek kakak ni kan!?
Ibu beli kecik saja - yang 1 kg.
Hajat dihati nak buat masa majlis jamuan keluarga time raya.
Sekali malam tu sedara-mara yang datang..mak aiiii memang tak terjangka.
Dah macam kenduri kawen pun ada.
Kereta berdedam-dedam kat depan rumah, parking sampai ke jalan nu haaaa.

Terpaksala saya simpan dulu kek itu.
Sampailah semua tetamu balik dah tinggal saudara-mara yang terhampir sahaja.
Dan acara untuk kakak pun bermula


p/s:
terkini -
kakak dah pandai nanyi lagu ABC
dan twinkle twinkle litle star - tapi ulang yang mula saja
hehehehe

1 comment:

Softtouch [Hanim] said...

cntik kek dia cik kiyah..meriah siap ngan car skali atas kek dia tu..

Related Posts with Thumbnails