Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Sunday, November 28, 2010

Majlis Nenek

Siang kelmarin, mak mentua buat makan². Jemput kawan²nya dan saudara mara di Singapore datang. Cucu² - menantu Melaka dan Pasir Gudang ada sama.
Penuh dan meriah rumah yang selalu sunyi sepi ni.

Baby abang dan adik adalah VVIP hari tu.
Semua datang mesti cari babies. Kembar la katakan!
Nenek dah siap2 belikan depa baju kuning. Siap mandi ibu sarungkan saja.
Bab baju memang ibu tak payah risau.
Since ada kakak lagi, nenek yang tukang sponsor baju baby.
Ibu sangat² suka sebab baju ibu pun nenek suka sponsor sama.

Abang dan adik sangat ok hari ini.
Dah kembali normal lepas kejadian ngeri dalam kapal terbang balik ke Johor.
Tapi dua² selsema daaa...sama ibu juga yang tengah 'idung sempit' ni.
Esok pagi kena bergegas ke pejabat.
Ada kursus pendek yang ibu kena handle - Ms Publisher.
Tapi pukul 1 pagi masih dok menaip karangan ini.
hehehehehe

p/s:
Kebanyakkan entry saya adalah autopublish

2 comments:

aqih said...

ahaiiii anak pak njang..................dok singapore dah..

Softtouch [Hanim] said...

alahai comelnya si kembar...wah jd perhatian lah ari tu yer...Nenek twin mcm mak sy, suka sponsor2 baju nie kat sy n anak2..he he he

Related Posts with Thumbnails