Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Tuesday, February 22, 2011

Adik - 7 bulan

Picture kat atas adalah gambar adik yang latest. Masa ni kat rumah ayah di Singapore.
19 Fabruari, abang dan adik dah 7 bulan.
Adik dah memang laju mengesot ke depan.
Dah kuat menjerit dan pandai menyembang sorang-sorang atau dengan orang.
Memunggah pun terror dah.
Pandai bawak diri tambah-tambah lagi time abang demam.
Macam dia tau ibu bagi lebih perhatian kat abang..
Gigi bawah dah tumbuh sebatang tapi ibu belum manage nak ambik gambar gigi sulung adik tu.
Dan adik pun dah pandai pegang botol susu yang besaq tu.
Tapi ikut mode pulak...

Harap adik terus sihat dan ceria!!!

1 comment:

Zaher said...

cam muka ngusik ja ni......

Related Posts with Thumbnails