Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Saturday, February 19, 2011

Buat Kimi Meletzzzz

Hujung bulan lepas,
Kimi (pensyarah sambilan) membuat keputusan tidak menyambung kontrak di kolej saya.
Beberapa hal menyebabkan dia membuat keputusan begitu setelah hampir 2 tahun
bersama kami di sini.
Tak pa dik...ko terror make up pengantin, ko terror jahit baju, langsir..
mesti lagi masyuk income ko!
Nanti jangan pulak ko tak kenal akak yer dik!
Akak akan kenang jambul meletzz ko tu dik. Dan jangan lupa... 'janggutttt' ok!

Asal ada jer orang 'tala' camera, minah-minah ni pun inteprame!
Apatah lagi bila saya sound "cepat..sapa nak masuk blog akak!"
Kimi, the only guy yang ada dalam gambar kat atas.
Bersama (dari kiri) Khalis, Mastura, Awa dan Raihan (belakang).

Dalam picture tu, sorang je yang dah berkahwin, Mastura (tengah pening2 mabuk la ni).
Khalis bakal tukar status pada 11.11.11 ini.
Raihan dah berboyfren tunggu masa nak ikat kot.
Awa tu masih free. Bagus sapa dapat Awa ni, dia cikgu rambut.
Rambut saya, dia le yang cuci dan guntingkan.
ecehh..sempat lagi aku promote yer..
jangan marah yer awa.
eh..sedap asam pedas ikan patin hari tu!
tochey

6 comments:

nanne_manja said...

insyaallah kimi boleh survive punya dengan skills dia yang meleetzzzz tu..caiyokkk kimi

Softtouch [Hanim] said...

gud luck to kimi..mgkin rezeki dia ditempat lain..

wawa cutezz said...

siottttttt jerk kak kiah kite nie...promote2 wa..tpi ok gak..leh tompang populariti dlm blog kak kiah..hehehe...

opsss....de kesilpn kt blog kak kiah 2...wawa da "BERPUNYER" la..eceehh..touching my bopren lau die bce blog kak kiah...huhuhu

wawa cutezz said...

btol kate kak kiah 2..wawa la yg cuci n gunting rambut kak kiah 2..rasenyer sminggu kak kiah xcuci rambut kot..wa la dok sental kpale kak kiah...

yeke sedap masakn wa 2..nak tau x..wa da bljar lu ngan CHEF WAN sblm wa masak lauk 2..best 2 jmpe chef wan..AKAK ADER??xder kan..pas ni wa lak nak rase masakan akak..wa nak asam pedas ikan jerung eh...opss..mcm mengidam la pulak nak mkn ikan jerung...gigih la lepas ni kak kiah nak cari ikan jerung..

Zakiyah Zainon said...

haahahaha..baru tau awa dah berpunya..ingatkan dok weng ngan 'asmara' lagi hehehehe

siap buat pengakuan dah tu!
bila nak ikat...sama date ngan khalis ka??

Zakiyah Zainon said...

awa...kotyer oun jangan la ko mention kes akak tak cuci rambut seminggu hahahahaha
jatuh saham i tau! :P

Related Posts with Thumbnails