Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Saturday, February 5, 2011

Kisah Gadget Baru - Part 3

Sebak hati bila tengok duit yang tokey tu return kat i..uhuk.
Bagi kat dia punya tebai...dia bagi balik 2 keping saja.
Tokey Samsung tu namanya Sam.
Sambil tunggu technician format 2 netbook tu kami sembang-sembang.
Saja i buat cerita kat dia kononya habis duit TH nak pi haji sebab beli netbook ni.
Dan lagi dia tanya i - kenapa nak pi muda-muda.
Selalu dia tengok kat tv yang pi haji tu orang yang dah tua.
Saya kata, itu mentaliti orang dulu-dulu. Tua baru nak pi Mekah. Saya kata kalalu boleh, saya nak pi time muda.
Masih kuat, nak tawaf nak saei..kalau dah tua, sakit sana sini..nanti tak feel.
Tak tau la dia tau apa saei tu..tawaf dia tau - pusing Kaabah.
Banyak juga kami sembang-sembang. Dari hal Mekah sampaila hal keluarga.
Terkagum dia dengan i bila dia dapat tau i drive ke KL bawak anak kembar.
Dia kata saya ni superwoman youuuu.. :P
Sebagai tanda terharu dia tambah free gift kat saya....alat pengurut USB.
Katanya buat urut kalau letih jaga anak. Dia jaga anak sorang pun dah tak larat sambil dia dok bayangkan macamana saya jaga twin.. :P
Eh..entry ni cerita pasal apa sebenarnya hahahaha
nak kata out of topics tapi memang kisah ni terjadi masa saya beli netbook ni.
Tak pala..just nak sharing kemesraan Sam di kedai Samsung kat Plaza Low Yat tu.
Ni cash yang saya terketaq-ketaq nak bagi kat Sam.
Dan lagi ambik gambar!

Balik kolej, my superior bayar balik kos netbook yang saya belikan tu.
Saya suruh dia bank in terus. Tak mau cash. Takut ada duit kat tangan, kang habis :P
Yang seronoknya, dia bayar lebih!!
Dia kata hadiah untuk saya untuk pi haji sebab duit yang saya gunakan tu duit TH.
Katanya,moga dia pun dapat pahala membantu saya ;)
ada lagi yang nak bantu saya pi haji?
nak bagi no akaun ni
hehehehehe

1 comment:

azieazah said...

alhamdulillah.. tu ler balasan orang yg niat ikhlas membantu. Dapat balasan cash!

tahniahhh...1

Mesra di Maya Tidak Mesti Harus Mesra di Luar

Related Posts with Thumbnails