Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Tuesday, March 15, 2011

Shopping kat LITTLEWHIZ

Minggu lepas sja BW. Pastu jumpa la kedai baby yang best ni - littlewhiz.com.
Linknya ibu dah buat kat belah kanan blog ni - Kedai Baby Best!

Jengok-jengok apa yang best kat dalam tu.
Waa....barang-barangnya semua yang branded hehehe
Ibu ni beli barang baby yang murah-murah saja. Baju pakai Baby J saja.
Mainan pun yang ala-ala saja adanya.
Kalau beli barang yang mahal pun cuma untuk hadiah birthday anak.

Jengok punya jengok, jumpa mainan yang ni. Dulu penah tengok kat rumah Shikin.
Dia beli untuk Arif. Tapi tak salah harganya RM99.
Kali ni ibu jumpa dia tengah buat offer.
Tinggai RM59.90.
Lepas pikiaq panjang (59 hengget pun pikiaq berjam!), ibu pun beli 'ter'beli jugak!
Okla tu...anak ibu 3 orang boleh main sama-sama sebab mainan ni adalah sangat besaq.

Rabu order, Jumaat sampai.
taaraaa...kotaknya! hantaq by KTM. Berat jugak laa

Balik rumah, paksa ayah angkat. Ibu buka balutannya. Ini la rupa mainan tu nanti.
Tapi tu gambaq kat kotak. Yang betuinya belum snap lagi.
Nanti la ibu publishkan oey!
Ayah dah berjaya kembangkan gym ni. Berjam jugak la...

Siti..macamana laki hang tiup dengan mulut dia?
Aku tiup yang tangkai dia pun dah naik semput, macam nak keluaq isi perut.
Pakai pump pun dekat sejam baru kembang sepenuhnya!

So, sapa-sapa yang mencari barangan bayi hatta barangan ibu sekali pun,
littlewhiz ada menyediakan semuanya.
Sila la jengok dan pastikan duit dalam akaun ada.
Nak pi beli kat mall pun boleh, tapi dengan anak-anak kecik ni,
nak drive lagi, nak parking lagi, panas lagi, kang anak mengamuk lagi...
isshhh...beli online la senang.
Lebih kurang saja.
Senang, dok depan pc melangut, klik sana sini, order, bayaq.
Tunggu 2-3 hari, sampaila...tak penat pun!

3 comments:

noora said...

wahhhhhhhhhh..ade less yekkk..untungnyeeee...saya punye da kasik kempis n simpan balik..tunggu aqil beso sikit lg baru pam balik...

mama.nea said...

mama punya keje harian yg wajib mama buat, survey brg bb utk nia...kalau outing pun, kedai baby yg plg excited mama nk g...every week,mama akan tggu brg yg mama order on9..h.beg mama ke hulu ke hilir pun sling beg mom little ones, sng nk letak gadgets pam...bln feb,mama dh start potong duit umah,tok kt cukup2 la bli brg nia..mama jwb blk nk the best utk anak mama,tp btl ckp tok, mama mmg kena stop...last skali ari 2,mama bli warmer susu little bean, smpt skali pengasuh nia guna utk nia...mama berkira2 nk bli 2nd pam, tgh survey2...segalanya xcukup utk nia,sbb Nia mama dh dihidangkan segala2nya,mmg the best, spt yg slalu mama doakan...

Zakiyah Zainon said...

syikin : akak dah pasang, masuk abang dengan adik, dua2 menangis hahaha..kena ada kakak sekali baru ok kot

mama nea : beruntung nia dapat yang lebih baik dari yang kita mampu adakan untuk dia..
tapi yang mama sediakan tu tak rugikan..adik-adik nia mesti suka dapat berkongsi kasih sayang kakak nia walaupun dia tiada di dunia bersama mereka...
mama stop untuk sekarang, tapi soon bila adik2 nia dah ada, semua tu sangat berguna.

Related Posts with Thumbnails