Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Monday, March 28, 2011

TTM ku sayang....ecehhhhh!

TTM ada buat contest best, click dan menang!
Sangat mudah dan menarik.
Jadi, hari-hari mesti jengah blog dia sebab nak hadiah yang sangat menarik.
Di samping hadiah, syok tengok presentation masakan dia yang mengganggu diet ibu!
Tak pa..tengok dia masak, bayangkan saja makan masakan tu!
Rajin tak henggat dia bab masak-masak ni. Ibu kagum sangat.
Ibu ni, oven canggih (pada ibu la) dah nak masuk 2 tahun. Baru guna 2-3 kali saja.
Kalau TTM dapat oven ibu ni buat bisnes, dah balik modal lama dah rasanya.

Kisah click dan menang TTM.
Dia bagi dua nombor 265 000 dan 265 265.
Sapa dapat nombor tu, print screen dan email dia. Dapat hadiah!
Pagi tadi ibu masuk blog dia sebelum sarapan...dalam 200++ lagi nak sampai nombor bertuah 265 ooo.
Balik sarapan, ibu bukak lagi! 264 8++. Sekali lagi ibu klik 264 999!!!
uwarrgghhhh...harusla ibu tak dapat nombor bertuah tu!
*nangesss!

Bukti kat TTM..manala tau..kalau tak dak orang yang tuntut, boleh bagi kat pemegang nombor yang terhampir muahahahahahaaha
Saja ja TTM, tapi kalau betui2 pun tak salah!
ngeh..ngeh..ngeh


Ramai ok masa tu, visitor time tu around 40++. Ibu click lagi untuk hadiah seterusnya 265 265.
Dengan penuh tawakal dan berdoa..moga-moga ibu dapat.
Click sambil pejam mata.
Sekali buka mata. See.....ini la hasilnya!
.

.

.

.

.

.

.



Tapi, ada ramai pulak yang dapat nombor yang sama.
Adakah TTM perlu bagi hadiah pada semua?
hehehehehe

So, ibu serahkan pada kebijaksanaan penganjur. Mesti TTD akan jadi hakim jugak kan?kan?
Ibu dah email TTM, ibu serahkan keputusan pada pihak penganjur.
Kalau ada rezeki, dapat laa...

p/s:
pantas update kat blog! Semangat la katakan!

5 comments:

zie said...

good luck ibu! ada can ni. hehehe

TopsyTurvyMum said...

hehe..
memang ramai sgt dapat 265 265 tu..

nanti kita fikirkan cara cabutan bertuah yer..hadiahnya satu jer..

mala said...

assalamualaikum .. kita pun dpt 265,265 ;-)

http://alamroon.blogspot.com/2011/03/265-265.html

zakiyah a.k.a che kiah said...

zie : tertakluk pada pihak penganjurkan. doakan moga Allah bukakan hati TTM bagi hadiah kat ibu hehehehehe



TTM: i pasrah..terima saja keputusan pihak penganjur

Huszaini said...

Salam tuan rumah,

Jemput datang yer

http://amrafahan.blogspot.com/2011/03/jom-berkelah-dengan-geng-kembar-ke-2.html

Related Posts with Thumbnails