Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Wednesday, April 13, 2011

Ahli baru dalam rumah bertambah..

Pertama kalinya, ibu bersyukur ke hadrat Ilahi dengan rezeki yang dikurniakanNya.
Alhamdulillah sangat-sangat.
Sekarang, ahli keluarga dalam rumah no 3 terus bertambah.
Ibu terima anugerahnya dengan redha.
Biar pun ibu masih kalut dengan kembar yang baru boleh berdiri dan
kakak yang baru mula mengenal a, ba, ta..(apa kaitan pun tak tau! belasah)
ibu menerima kehadiran ahli baru dalam hidup kami.
Rezeki tak boleh ditolak kan?
Kang Allah tarik balik...haaa..baru tau!

Sejak seminggu lepas, ahli baru ini mula tidur bersama ibu, kakak dan kembar.
Ayah, seperti biasa menjadi raja tidur di bilik sebab ayah sakit pinggang.
Badan ayah tak tahan tidur di lantai macam ibu.
Ayah tinggalkan kami berlima di bawah.
Dan diperkenalkan ahli baru di rumah no 3

.

.

.

.

.

.


Honda CB400 ayah. Parking baik punya!
Walaupun dah pasang alarm tetap masuk dalam rumah setiap malam.
Ibu redha....
Ayah..sila bayar duit parking ok! Sejam 1 dollar!
muahaahahahaha

10 comments:

TieqA ROdZuAN said...

wow...motor baru ke???
lepas nie k.zakiyah boleh tambah 1 lagi ahli baru...(kete baru ek)

Zakiyah Zainon said...

motor lama juga tikah...abang halim angkut masuk dalam rumah :P
dok paksa abang halim bayo kereta baru ni hahahaha

mala said...

amboi! handsome aih ahli baru ;-)

noora said...

owhhh..ingt ahli baru btol2 ahli tadi..jalau btol, tercabar i taw..ahakssssssssss

Zakiyah Zainon said...

kak mala; hehehehehe...terima seadanya




shikin: hajat nak karang lagi suspen..tapi sakit M mai daaa...:P

ena said...

hamboi.. dia punya tajuk, wat suspen je ;)

ha ck, ni kawan awak yg kak bgtau ari tu.. check blog dia..
http://airyza77.blogspot.com/

org kk kuantan kalau tak silap.. dpt scholarship jpa kot.. try la tanya dia cemana dia apply utk sambung blajaq..

faisal said...

ingt ke ahli baru tu pe..rupanya moto.lawa2...

faisalapardi.com

Zakiyah Zainon said...

kak ena: kenai..kenai...dulu dia KK bayan baru...scholar jpa ka KPT?




faizal: motor lama, tukar parts baru sebab kena curik

Softtouch [Hanim] said...

igtkan peknen lagi..rupenya moto baru...heeee...

Nurul said...

ahaha..nasib tak dibawak naik kat bilik eh? :p

Related Posts with Thumbnails