Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Saturday, April 2, 2011

Setelah berjaya dikembangkan

Ibu kembang? Tak la kembang sangat tapi kembang la jugak :P
Bukan nak story pasai ibu yang agak kembang,
tapi pasal mainan yang telah berjaya di kembangkan ini.

Ibu pernah janji nak letakkan gambar mainan yang ibu beli kat Kedai Baby Best.
Inilah rupanya setelah berjaya dikembangkan oleh ayah.
Bukan ayah tiup dengan mulut ok. Ayah pakai pump kaki.
Mau kempis perut ayah kalau berjaya kembangkan mainan ini.
Tapi suami Siti tiup dengan mulut ok.
Ibu sungguh kagum!

Dah siap kembangkan mainan ni, masukkan baby abang dan adik.
Terus meraung, menangis mendayu-dayu.
Lahhhh...penat ibu beli tau!
Mungkin sebab benda ni agak dalam, dan bila masukkan depa, mungkin depa rasa macam nak kena tinggai.
Lama juga diparking antara sofa sebagai gate tak bagi depa keluar malam-malam.
Lepas kakak balik bercuti dengan nenek, kakak yang main lebih.
Kalau kakak ada kat dalam tu, masukkan baby ok la!
Ada geng kan, mau la jugak dia main-main dalam tu.
Tunggu depa besaq sikit, nanti okla tu!

Abang bergelak gembira dengan kakak. Nampak ibu nak snap, lagi dia suka!
Tapi disebabkan camera handphone ibu yang terlebih canggih, maka itu sajalah hasilnya!

2 comments:

mala said...

mak ai! tiup mulut saja.. kagumnya!!

Softtouch [Hanim] said...

besar mainan tu cik kiyah...kagum jgk ngan org yg tiup guna mulut tu..sukalah baby twin n akak dia sbb dpt menan baru..mula2 je nangis ti cik kiyah..nnti oklah tu..

Related Posts with Thumbnails