Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Sunday, May 8, 2011

Jumpa kembar 3 di Pesta Buku

Seperti yang ibu khabarkan, ibu telah ke Pesta Buku di PWTC.
Jenuh dan lenguh berjalan.
3 jam di Pesta Buku memang tak cukup.
Next time kena bermalam, baru boleh tawaf betul-betul seluruh dewan dan booth yang ada.

Masa jalan-jalan kat dewan untuk Karangkraf, ibu jalan-jalan kot majalah Pa&Ma.
Hajat nak cari buku tulisan Wardina dan buku kompilasi keluara karangkaraf.
Semua ibu jumpa, tapi ibu beli buku Wardina saja.
Yang lain, nanti laa...

Pusing-pusing kot majalah, jumpa Pa&Ma yang kembar 3 yang jadi cover depan.
Dulu masa mengandung kembar, ibu ada baca Pa&Ma tu.
Kawan ibu bagi ibu baca setelah tau ibu mengandung kembar.
Tapi mana ntah ibu letak, tak jumpa.
Berjumpa pulak dengan kembar 3 dan mamanya kat blog.


Masa baca tu, ibu cuak jugak takut babies ibu nanti seiras macam kembar 3.
Sampaikan mama terpaksa pekaikan gelang nak bezakan mereka bertiga.
Mujur kembar ibu tak seiras.
Kalau tak, ibu kena tiru la idea mama kembar3
heheheh

6 comments:

Huszaini said...

kenal dorang nih!!

Softtouch [Hanim] said...

comelnya baby tu....saya mmg kagum tau cik kiyah kepada ibu yg ada anak kembar ni

azieazah said...

Kak Azie pun pernah berangan nakkan anak kembar, dulu.

tapi tak kisah lah, anak memang dah ramai dah pun.

hani@debumelukut said...

Kak hani memang suka bayi kembar..dulu berharap agar dapat bayi kembar tapi tak dpt2 pun..alhamdullilah dgn apa yg ada.

Zakiyah Zainon said...

huszaini: harusla kenai..geng kembar 3 kan hehehehe






hanim: sapa yang dapat anak kembar, automatically akan jadi kuat :P

Zakiyah Zainon said...

kak AA: kalau nak tambah lagi kot2 dapat kembaq,,rasanya belum terlewat lagi heheheh






kak hani: ALlah bagi kita apa yang terbaik kan....;)

Related Posts with Thumbnails