Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Friday, June 24, 2011

Kisah bulan Jun

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Nak kena lap lagi ka blog ni?
Ada ka yang dok buka blog ibu ni menantikan entry yang baru?
pada yang menunggu entry jawapan balas untuk F, hehehe
nanti la, akan ibu tulis tapi ambik masa sikit.
Tengah sibuk ni, malas nak layan perasaan orang-orang yang meroyan :P
Kang ibu meroyan sama, sapa nak tolong siapkan kerja ibu ni.
iya dak?

Oklah, actually bulan Jun adalah bulan yang banyak peristiwa pada ibu.
3 Jun 2002 adalah tarikh ibu melapor diri ke jawatan sekarang.
10 Jun 2006, ibu telah selamat bertunang dengan en suami.
Dan pada 22 Jun 1979, ibu telah dilahirkan ke dunia.
Alhamdulillah, ibu masih diberi Allah hayat untuk menikmati udara pada usia 32 tahun ini.
Oh..sudah 32 rupanya!

Terima kasih pada saudara mara, sahabat handai, anak-anak murid
yang wish Happy Birthday melalui hp atau FB.
Sungguh penuh FB ibu dengan ucapan yang mencecah ratusan itu.
Terima kasih sebab nama ibu masih di hati korang.
Walaupun hanya sekadar bait-bait perkataan yang ditaip,
tetapi ingatan itu yang penting.

Lately, memang ibu tersangat sibuk.
Banyak program yang akan berjalan dalam masa terdekat ini.
Walaupun pelajar tengah cuti semester, jangan harap cikgunya boleh relax.
Sapa yang kata kerja gomen senang, hehehehehe..
Kalau kerja kat jabatan lain ibu tak tau, tapi kalau nak tau senang ke tak,
mai la kerja di Kolej Komuniti.
Baru tau kami ni makan gaji buta ke idak?

Oklah..kerja banyak ni!
Tak tau bila boleh buat entry banyak2 macam dulu pastu set autopublish.
Nak edit gambo pun macam tak cukup time rasanya!
hehehehehe

Sebagai penyeri entri,
gambar ibu bertunang pada 10 Jun 2006 yang lalu..eceh!
daaa......

7 comments:

mala said...

cun nya! kita sama june baby..

mala said...

happy belated birthday!

noora said...

ohh...abggun bistari..
teks..tekss

hAnis said...

happy belated birthday ..kak zakiyah..

Solehah said...

wah..nostalgia ni..

dukiaidah said...

salam zakiyah lama dah tak ketemu ye bila nak mai sg lagi ?

HappyIrfa said...

salam..
eh!kita sebaya lah tahun 1979..
nak kawan ngan awak boleh?

Related Posts with Thumbnails