Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Tuesday, July 12, 2011

kursus urut tapak kaki

Bermula semalam, ibu akan berkursus di IBD, UTM Skudai sehingga 30 Julai 2011. Ambik!!! Cukup kursus untuk berapa tahun tuh.. Kalau boleh carry forward la...

Baru 2 hari dah muak dengan istilah saintifik. Sungguh rasa macam nak jadi doktor. Walaupun kursus untuk urut tapak kaki, tapi mesti belajar semua yang berkaitan dengan tubuh badan. Dari sel, darah, jantung, tulang, saraf, pembiakan, ginjal, jantung dan segala-galanya la yang ada dalam tubuh badan manusia.

Kelas sampai pukul 10 malam. Kesian anak-anak dan ayah. Sabar ekk...3 minggu saja ok. Lepas ni ibu boleh praktis urut kat ayah hehe


Muka poyo dalam kelas malam.


Buku nota yang perlu ditelaah sampai muntah!

Ok..update blog dalam kelas ni hehe
Wifi tahap superb!!

2 comments:

makcik said...

haha..tu baru sikit..
mcm tu la org dok blajar..
hahaha..

Zakiyah Zainon said...

Mana sikit, adik belajar 1 sem, kak dlm masa 3 minggu.. Semua sistem sapu bersih

Related Posts with Thumbnails