Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Wednesday, July 13, 2011

Laporan harian

Day 3 di UTM.

Pagi tadi nak bangun rasa sangat malas. Letih sangat rasanya. Baru 2 hari berulang alik Skudai-Pasir Gudang pun. Yang letih bukannya ulang alik, tapi kelas dari pagi sampai malam. Malam dah pukul 10. Nak drive time2 kritikal tu yang buatkan badan rasa sangat lemah bila dah sampai rumah. Sebelum sampai rumah, kena jemput anak2 dulu kat rumah mama. Busuk2 pukul 11 malam baru sampai rumah. Lepas angkut anak2, guling2 main sekejap, pastu bagi depa tidur balik, ibu pun tertidur. Semalam rasanya dengan ayah pun ibu bercakap tak sampai 10 patah, terus tertidur dengan baju siangnya hahaha

Hari ni belajar sistem otot. Oklah, kelas dah nak mula. Ibu stop dulu kena tumpukan perhatian kat ilmu yang nak disampaikan ni.

Nak masuk gambar, picasa problem pula! Daaaaaaaaa....

No comments:

Related Posts with Thumbnails