Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Sunday, July 3, 2011

updating via iphone

Testing.
Jakun lagi. Ibu baru nak belajar cara update blog guna iphone.
Application banyak tapi masih mencuba untuk mencari yang terbaik, termudah dan paling penting free hehehe
Terima kasih pada ayah yang menghadiahkan ibu gadget ni. Kalau ibu beli sendiri, yang harga 100 saja hahaha
Janji boleh call, sms. Ibu memang kedekut bab2 nak beli handphone yang mahal2 ni.

Oklah..ini cubaan pertama.


3 comments:

mala said...

assalamualaikum, wah! gadjet baru. sama la kita bab2 gadjet ni cari yg semurah mungkin hehehe

Faramin said...

godek che kiah godek.fanaz pun sama,pk sepuluh ribu kali nak beli latest gadjet. kalau hadiah takpe,kite terima je kan.heh.

ajumohit said...

Salam perkenalan, boleh ajar saya mcmana awak update gambar dari iPhone ke blog ye??? Mntak tolong ajar saya, sy guna iPhone jugak, boleh komen kt blog saya x???Tq ye

Related Posts with Thumbnails