Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Thursday, October 6, 2011

Setelah penat mengejar pangkat...

Hidup ibu sedikit kalut mengejar dunia. Sejak permohonan ibu untuk memohon naik pangkat diterima (mohon untuk mohon..faham tak?), ibu perlu bersedia untuk validasi. Kalau lulus validasi barulah ibu betul-betul naik pangkat. Doakan ekk...moga usaha ibu ni berjaya. Moga Allah murahkan rezeki ibu untuk anak-anak ibu ni...

Dek kerana itu juga, sejak seminggu ni ibu balik malam. Sampai rumah dalam pukul 9. Mujur mama tak kisah tolong jagakan babies lebih masa. Ini akan berlarutan sampailah tarikh ibu validasi dan akan bersambung lagi untuk program penutup UPEK. Ibu kena jadi mc untuk 2 acara, malam kebudayaan dan majlis penutup. Skrip tak ready lagi. Buat masa sekarang, ibu pasrah. Buat yang mana mai dulu. Biarlah masa yang menentukan...eceh!

Penat seharian bekerja, kejar pangkat, kejar dunia, bila balik rumah, inilah 'tongkat ali' ibu...terbaek!!! Kalah alicafe 5 in 1Buat kawan-kawan ibu yang sama-sama akan divalidasi nanti, selamat maju jaya! Buat yang bakal memohon, simpan segala dokumen arahan kerja anda sebaiknya. Bukan senang nak buktikan kita buat kerja walaupun memang banyak saksi yang tengok kita kerja siang malam untuk jayakan sesebuah acara!

3 comments:

nanne_manja said...

wish u luck..caiyokkk

Rizziela said...

Insyallah..semoga rezeki menjadi milik anda ;D

Zakiyah Zainon said...

Tq kak yani and rizziela...

Related Posts with Thumbnails