Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Friday, November 18, 2011

kakak menang!

Minggu ni opis ibu ada event. Dan hari ni ada acara pertandingan fashion untuk kanak-kanak. Dari minggu lepas ibu dah bagitau kakak dan dia tak sabar-sabar nak masuk. Kakak dah mula belajar jalan sambil cekak pinggang dan melambai-lambai.

Mula ibu plan nak pakaikan kakak kimono tapi susah nak dapat. Pikir punya pikir, ibu teringat baju yang sepupu ayah bagi. Ibu nak buat ala flinestone tapi...errmmm entah macamana ibu teringat konsep retro. Beli cermin mata gelap, hairband, rantai labuh, baju corak cheetah dan pakai legging.

TQ pada kak y dan awa yang mendandan anak dara ibu ni. Cermin mata ibu beli tak berapa nak retro, student ibu pinjamkan kakak cermin mata depa.

Taraa.....kakak selepas make over!



Tak ramai yang masuk. Ada 2 kategori. 2-4 tahun dan 5-6 tahun. Kategori kakak ada 4 orang saja.

Kakak menang!!



Kecik-kecik ni, ibu izin lagi catwalk and pakai macam ni. Dah besaq nanti, no more ya sayang... Tahniah kakak!! Ibu sayang kakak!

5 comments:

azieazah said...

Budak-budak ni masa umur camtuh memang comel dan cute jer pakai beragam. Tapi bila dah dara sunti, ada tu yang sendiri tak rela nak pakai pun...

TieqA ROdZuAN said...

comel nyer kakak...windu la..huhuuhuh

Si Kandil Hijau said...

...takut2 lps ni ketagih nak berfesyen sampai ke besaq la pulak...jenuh nak sekat.

Zakiyah Zainon said...

Kak AA : itu laaa...umo2 ni mmg nampk comel, sy dah siap2 ckp kat dia, nnt dah besaq kakak x boleh lg pakai mcm ni lg, kakak kena pakai tudung mcm ibu.. Dia jawab : a'ah malu kan ibu berdosa nampk ketiak...
Hehehe

Zakiyah Zainon said...

Tieqa: isnin ni mommy bw dia balik melaka and ke kl jemput makteh ngn mak ndak balik haji


Adik zuhaida: dia dah tau besaq x boleh pakai mcm ni lagi, berdosa..Sekolah pasti la katakan...

Related Posts with Thumbnails