Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Wednesday, November 9, 2011

Misi masih berterusan

Assalam.

Ibu masih di kampung halaman. Tapi ketika entry ini di taip, ibu berada di Bukit Kayu Hitam, lebih tepatnya di Pejabat Imigresen. Ibu perlu renew passport segera. Passport ibu akan expired pada 1 Dec 2011. Kalau tak renew ini hari, ibu tak boleh nak masuk Singapore esok-lusa.

Nak buat di JB, muahahaha..memang tahap bercinta bila tengok kesesakan manusia beratur. Tapi sistem pulak offline sejak pukul 930pagi tadi. Perlis dan Alor Setar pun sama.

Masa terluang yang ada, ibu gunakan ke The Zon Duty Free. Jalan-jalan cuci mata, terbeli pulak sepasang kasut hahaha...nak terbeli yang lain-lain lagi tapi kang ada pulak duit nak bayar passport terguna..

Sepanjang perjalanan ke sini, ibu melusuri jalan-jalan yang pernah ibu lalui hampir 10 tahun dulu. Cepat benar masa berjalan sampaikan kadang-kadang ibu terasa yang sesuatu peristiwa itu baru 2-3 tahun yang lalu. Itu yang sampaikan umur sendiri pun terlupa. Terasa masih 20-an gitu..hehehe

Oklah! Ibu masih bertahan menanti bersama 4-5 orang yang setia menanti juga. Kalau misi hari ni gagal, esok tak boleh balik Johor lagi la....lalalalala...saya suka!!!



Sebagai penyeri entry, twin di petang raya masa berhenti makan di rnr Rawang arah Utara jam 3 petang...
Baju hadiah Auntie Nuramin Ramly (nama penuh tu) yang diberikan masa twin baru lahir dulu. Mujur ibu ingat, kalau tak, dok simpan saja. Dah muat-muat pakai walaupun size untuk 2 tahun. TQ chaq...

1 comment:

Juraimee said...

miahahahaha.. baik ko ngaku CK...
sajer jer kan nak balik JB lewat kan kans ???!!!!

Related Posts with Thumbnails