Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Monday, February 20, 2012

Ibu masih di sini

Seminggu ibu tak update blog. Ada yang ternanti-nanti? Ibu sedikit tidak sihat. Running nose yang teruk serta masalah jari pecah yang menjadi-jadi. Baik sebelah kiri, pecah sebelah kanan. Baik kat atas, kat bawah pulak pecah. Fuuhhh...kifarah apa gamaknya yang Allah berikan pada ibu ini. Ibu redha dan pasrah...


Update jari ibu sebelah kanan yang pecah. Rekahan kedua telah berlaku.

Minggu lepas, result naik pangkat yang ibu mohon dulu telah keluar. Dan seperti yang telah ibu jangkakan, ibu gagal. Ibu sedih. Sedih sekali, tapi tidaklah sampai menangis bengkak mata dan tidak puas hati tumbuk meja hehe Kerana ibu yakin, ibu telah menjalankan tugas yang di amanahkah dengan dedikasi. Cuma, mungkin kriteria penilaian yang diletakkan tidak memuaskan hati panel. Ibu cuma berusaha membuat rayuan sebagai jalan terakhir.



Ini pengubat duka ibu. Tengok muka anak-anak, hilang segala duka lara. Walaupun rezeki ibu untuk naik pangkat dan naik gaji tidak berjaya, tapi Allah murahkan rezeki ibu dengan anak-anak yang sihat dan ceria!
Alhamdulillah....

2 comments:

ibu syafiq said...

akk pernah try ini x...?

http://christheshopaholic.blogspot.com/2010/01/rosken-skin-repair-dry-skin-cream.html

http://www.pharmacyweb.co.nz/index.php?main_page=popup_image&pID=217

klu x penah lg try lah sbb dlu msa sek sy jd gak.teruk...kering,merekah n bdarah.pas guna rosken skin repair nih dh lega trus

Zakiyah Zainon said...

tq for the info...saya biasa nmpk lotion tu tp x pernah try lg..nnt saya cari...

Related Posts with Thumbnails