Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Tuesday, February 28, 2012

Seperti yang dijanjikan...

Okay..okay....

Ibu tahu, ramai yang jengah blog ibu ni kan..?
Tapi, tak dak entry baru..(terutamanya yang join aktiviti felt kan?)
#ayatperasantakhenggat#

Alkisah, seminggu lepas adalah minggu cuti semester.
Ibu tak ambik cuti.

Sebab:
1. Ayah tak cuti, jadi tak best pun kalau ibu cuti sorang-sorang, macam kurang kasih sayang je.
2. Ada kursus English kat kolej, so ibu join. Mula-mula paksa, tapi lepas tu suka! Sebab lecturernya tersangatlah best dah ala-ala John Lennon! Bayangkan!?

Masuk hari ni dah 5 hari ibu tak dak entry baru kan?
Sibuk sikit. Minggu ni, partner ibu pulak terpaksa bercuti sebab anaknya chicken pox.
Ibu ambik alih kelas sementara tunggu dia kembali bekerja.

Ok tak alasan ibu sebab tak update blog.
Ibu kan pekerja yang gigih dan gagah.
Kerja diutamakan, kualiti dipertingkatkan!
Tetiba.....

Untuk semua peserta program felt sempena cuti sem, inilah hasil sebahagian hasil kerja yang ibu janjikan nak masuk dalam blog. Ada 2 ekor bear, seekor katak, 3 sarung handphone, dan beberapa klip rambut. Ada lagi yang tak masuk, sebab dah bawak balik rumah!

2 comments:

mala said...

uish! kreatip rupanya ... cantik!

Zakiyah Zainon said...

buat dengan kawan-kawan...bukan hasil kerja saya sorang tau...dah lama tinggal benda2 kretaip ni..dah keras tangan pun hehehehe

Related Posts with Thumbnails