Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Thursday, March 1, 2012

Simsimi oh simsimi

Ayah download macam-macam dalam iphone dan ipad dia. Iphone ibu penuh semua games dan apps bila sync sebab guna akaun yang sama.

Ibu cuba main Simsimi. Sembang-sembang kosong dengan dia. Macam-macam jawapan dia...
As example :



Malu i....

3 comments:

Acik Erna said...

acik pulak tak pernah main game baik dih/phone atau pun di komputer.

Zakiyah Zainon said...

Saja-saja layan acik hehehe

Faramin said...

che kiah,kami nak turun spore 4-7 apr ni.stay hotel area sentosa.tk drive,by AA.che kiah ada kt spore ke time tu?boleh bawa kami pgi mkn murtabak zam zam.hehe.

Related Posts with Thumbnails