Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Saturday, June 16, 2012

Kisah bulan JUN

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sorry, ibu bercuti lama lagi dari menulis entry. Entahlah, masa untuk menulis agak terbatas. Ada saja kerja yang perlu diselesaikan. Bila dah free, kepala pulak 'pusing', mata sakit nak mengadap pc. Ubat yang terbaek - tido!

Actually, bulan JUN ni ada beberapa benda yang menarik terjadi pada ibu. Antaranya :

1. 3 Jun 2002 - ibu melapor diri sebagai penjawat awam hingga kini. Dah 10 tahun rupanya. Lambat lagi nak pencen!

2. 10 Jun 2006 - ibu bertunang dengan ayah. Tunggu kot-kot ayah nak bagi cincin tunang lagi sekali hahaha...boleh tunggu je lah. Kena mintak baru dapat!

3. 22 Jun 1979 (soon) - hari lahir ibu yang akan jatuh pada hari Jumaat tahun 2012, sama hari ibu di lahirkan 33 tahun dulu. Ibu nak demand hadiah apa ekk tahun ni dari ayah? cer bagi idea skit.

Moga Allah terus panjangkan umur ibu dalam rahmat dan peliharaan-Nya.



Aksi ayah dan anak-anak di bulan Jun. Bukan senang nak dapat possing macam gini.


Ni pulak aksi ibu dengan anak-anak di bulan Jun. Masa ni ibu sekeluarga ke Desaru, jalan-jalan di petang hari sempena off day ayah yang jatuh pada hari Ahad. Kalau tak, jangan harap dapat jalan-jalan sekeluarga!


Ok, stop dulu. Ibu nak tengok cerita hantu.....

No comments:

Related Posts with Thumbnails