Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Saturday, September 22, 2012

Kursus Blog Peribadi

Hari ni ibu jadi penyelaras kursus pendek. Kawan ibu, Sharifah yang jadi cikgunya, ibu cuma tolong kutip duit dan buat sijil.

Petang, lepas Zohor baru ibu masuk kelas tolong kawan ibu. Nampaknya anak murid ibu semua ni sungguh-sungguh belajar. Sunyi sepi kelas dok pulun nak cantikkan dan masuk entry serta gambar-gambar yang menarik.

Kawan ibu mintak tolong ibu terangkan beberapa fungsi dalam blog sebab student keliru. Oklah, sebagai blogger yang tegar ( mengaku sendiri hehe) ibu pun tolong la.

Ibu gunakan blog ibu sebagai contoh untuk terangkan apa yang patut. Blog yang ibu buat untuk mengajar kurang sesuai sebab banyak contoh dan fungsi yang ada dalam blog tak dapat ditunjukkan kalau blog tu kurang entry. Terpaksalah guna blog glemer ni!

So, kalau tetiba nampak ada entry tang sekejap ada sekejap hilang, jangan pelik. Tu semua tengah kelas, kena tunjukla secara praktikal.

Lepas tu, ibu bagitau pelajar ibu yang blog ni boleh di update menerusi handphone. Punya excited masing-masing berpossing nak masuk dalam blog ibu sebab ibu nak tunjukkan cara update thru handphone!

Inilah anak-anak murid ibu hari ni walaupun ada yang lebih tua dari ibu.

Dari kiri Hasniza, Zainora, Nadiah, Siti Fatimah, Kak Ina, Kak Samiah, Hafiz,Shida (baju belang) dan Miza (duduk)
Related Posts with Thumbnails