Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Saturday, September 22, 2012

Makan time

Jangan terkejut kalau hari ni ada banyak entri. Tengah dok kongsi application yang boleh digunakan untuk update entry thru handphone, jumpa blogger.com.

Sebelum ni ibu update blog kot handphone atau ipad guna Blogspace. Kalau dah ada mobile Blogger harap lagi smooth sebab ni sama 'keturun'.

Masih dalam proses godak-godak! Cuba upload gambar kembar makan spegeti semalam. Buruk lantak bebenau anak kembar ibu ni kalau makan hehehe

Errrmmm... Tak dak function preview atau mungkin ibu tak habih explore lagi.

Ok. Test.. Test... Test.. 123

5 comments:

mala said...

amboi! sedanya spagetthi ...

azieazah said...

Gambar ada yang exit dari setting. Mungkin tak select size. Nampak macam original size kot. Takpa, nanti adjust lagi...

ibu Fazhan's said...

sedapnya... comot itu comel... salah sorangnyer kidal ke kak?

Zakiyah Zainon said...

mala : spegeti tu kegemaran twin dan kakaknya..hehehehe

Kak AA; itu lah, baru godak-godak jumpa setting size gambar. Akan di edit kelak...

Ina : budak kecik kan memang suka tangan kiri, kena keep remind them..lepa sikit dia tukar balik kiri hehehehe

Auni Humaira said...

ala...dah comot dah wiwin tu...geram je tengok gelagat diorg kan..

Related Posts with Thumbnails