Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Sunday, October 14, 2012

My Cik Ted

Assalamualaikum.

Sekejap saja dak masuk mid Oktober. Tak lama lagi dah nak raya haji. InsyaAllah, raya haji ni, seperti biasa ibu akan balik ke Kedah. Sungguh tak sabar rasanya nak balik kampung.

Last balik pun masa 1 April hari tu sebab tok ibu sebelah abah meninggal dunia. Hari ni balik Kedah, esok terbang balik ke selatan. Tak sempat nak ke mana-mana. Kalau tak sebab hal-hal yang emergency, memang setahun sekali saja ibu balik Kedah. Apa nak buat kan.....

Melalut pulak ek hehe. Tajuk lain, entry tulis lain hahaha.

Oklah, sapa yang tengok Adam dan Hawa mesti tau kan yang Ain ada teddybear besar hadiah dari Am! Teddybear yang Ain usung ke sana sini, marah-marah kat Am pun bawak sampai ke Perth kan! hehehe

Itu Cik Ted Ain. Ibu pun ada Cik Ted jugak! hahahaha Nak jugak kan sama dengan Ain, konon nak menghayati la katakan. Cik Ted ibu ni ayah bagi dah lama. Tapi masa tu ibu tak bagi nama apa-apa pun. Now nama dia cik Ted jugak lah hehehe Nak jugak sama! (^_^)

Perkenalkan, ni la Cik Ted ibu....

.

.

.

.

.

.

.



Cik Ted ibu ni tak la sebesar Cik Ted Ain. Walau dah lama ayah hadiahkan Cik Ted ni tapi masih ok lagi sekalipun dah jadi belasah anak-anak.

Cik Ted ibu ni tak payah besaq-besaq, sebab Cik Ted original ibu dah cukup besaq heheh Lebih sepemeluk ibu tau! hahaha 

Korang ader? :p

1 comment:

ummu syifa said...

Hihi..sy pn ada...suami bg ms honeymoon dolu-dolu...nowcik ted dh kat kg..dh lunyai kena belasah ngn adik2...

Related Posts with Thumbnails