Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Sunday, March 3, 2013

"Huggies Dry Pants : Change For the Better Convenience" Roadshow

Assalamualaikum.

Ibu-ibu, bapa-bapa, siapa yang punya anak kecil..sila berikan perhatian ya!

Chewaahhh...

Huggies Malaysia sedang mengadakan roadshow berkenaan produk mereka iaitu Huggies Dry Pants di pasaraya Mydin USJ bermua 25 Februari dan akan berakhir pada 3 Mac 2013. 




Kepada sekalian ibu dan bapa yang berada di kawasan yang berhampiran dengan Mydin USJ, boleh la ke sana sebab pelbagai aktiviti menarik di adakan. Antaranya ada pertunjukkan silap mata dan yang paling best mestilah pemberian sample Huggies Dry Pants kepada pengunjung yang singgah ke booth mereka.

Korang tak nak ke??? heheheheh Kalau nak anda mesti singgah kat sana ok!

Sepanjang berlangsungnya roadshow ini, akan diadakan Sesi Cabaran Tukar Lampin 30 saat Huggies pada jam 10.30 pagi, 2.00 petang dan 8.00 malam setiap hari. 


Kalau nak menang, sila berlatih awal-awal kat rumah hehehehe. Mana la tau kan, ada rezekikan. Lampin pakai buang Huggies Dry Pants ni mudah digunakan, semudah Koyak, Salin & Lepas. 


Ingat tau, roadshow ini akan berakhir pada 3 Mac 2013. Grand Finale akan diadakan pada hari terakhir bermula jam 8.00 - 9.00 malam! 

Untuk maklumat lanjut, sila layari lama web Huggies di  http://www.huggies.com.my atau boleh LIKE pada Facebook Page mereka - HuggiesMalaysia.


Rupa Huggie Dry Pants terkini


No comments:

Related Posts with Thumbnails