Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Sunday, April 20, 2014

#Abang nampak ibu......!

Assalamualaikum.

Anak ibu yang sorang ni memang "rhap". Bangun pagi senang berbanding hat lain-lain. Celik je mata terus mintak nak mandi. Tak kisah ayaq panas ka sejuk, memang tahan lasak anak ibu yang sorang ni!

Ada time ibu tahan jugak dia tak bagi mandi dulu. Sebab ibu nak buat kerja lain. Risau pulak tak dak orang nak pantau dia dalam toilet tu. Tapi sejak dah sekolah ni, makin ok je tengok dia. Asal dia mintak ja, ibu bagi la dia mandi sendiri.

Kadang-kadang, berkubang tiga-tiga orang dalam toilet. Siap berenang bagai! Lantak la anak-anak oiii...janji kamu bahagia dan gembira, sihat tak dak luka cedera.

Untuk abang yang rajin mandi ni, ibu prepare berus gigi yang dah sedia dengan ubat gigi untuk dia. Nanti, dia akan halau ibu keluar. Konon dia dah besaq, nak mandi sendiri (^_^). 

Eksyen!!!


Paip ayaq adalah kegemaran. Ni nak kencing. 
Dah pandai ambik paip siap-siap.


Tapi time pakai baju, paksa ibu suruh pakaikan. Awai-awai dia cakap "Abang tak etiiii'. Serentak dengan hidung kembang kempis. Nampak sangat dia acting nak manja-manja dengan ibu.

Sesekali ibu skodeng la tengok aksi dia kot celah-celah pintu. Tahu saja ibu dok usha diaaa 

Hehehehhehehe


"Abang nampak ibuuuu........!"

No comments:

Related Posts with Thumbnails