Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Saturday, May 31, 2014

#Wangian Kasturi - sticky mode

Assalamualaikum.
Berkat di hari Jumaat, penghulu segala hari.


Bismillahirahmanirrahim.

Sabda Nabi Muhammad SAW :
Sebaik-baik wangian adalah wangian kasturi  

(Riwayat Muslim)

Bukan minyak atau campuran kasturi.
Pekat. 

Tidak boleh di roll on atau di spray

Hanya di calit.
Bau yang harum dan lembut.

Hanya boleh dihidu dari dekat.
Sesuai untuk badan sendiri.

Diperkenalkan
.

.

.

.

.


PATI KASTURI keluaran Al-Mujahid.


Berminat?
1 botol RM50.
2 botol RM90.
Postage : RM10

Mahal?
Sila google akan kebaikan haruman ini.

Ada je yang jual murah? 
Produk ini mahal kerana ianya adalah PATI.
Memang pekat dan melekat baunya!
InsyaAllah!


Nak order?
sms/wassap : 0124898814

Disclaimer : 
  1. Saya tak mau masuk neraka asbab tipu pembeli. Kalau ragu-ragu jangan beli. Istikharoh dahulu sebaiknya!
  2. Saya tak mau masuk neraka asbab jual minyak wangi. Bau kasturi hanya boleh dihidu dalam jarak yang sangat dekat @ tak kala kita saling berpelukan. Maka yang boleh peluk kita pastilah suami/isteri, anak-anak serta mahram kita sahaja.

2 comments:

Qider said...

dah lama tak datang blog ni..saya macam teringin nak beli, time dapat bonus saya kembali lagi,kena bokmark entri ni..

Zakiyah Zainon said...

ok....;)

Related Posts with Thumbnails