Nuffnang

Tempah hadiah istimewa

Saturday, September 13, 2014

#comeback

Assalamualaikum...

Fuhhhh...kali ni memang betul-betul bersawang sakan. Walau rasa nak menulis, meluah, berkongsi dan nak lepas marah kat blog kuning ni membara-bara, namun dek kerana keadaan diri yang sangat 'lembik' adanya membuatkan segalanya terbengkalai.

Sunyi dan sepi akhirnya.... Sepi dan sendiri aku benci! Eceehhhh...

Alhamdulillah, keadaan diri semakin normal. Ibu mesti bertahan dan tabah. Sapa nak tolong ibu kalau bukan diri ibu sendiri, iye dak?

Orang sekeliling hanya boleh simpati. Kalau nak tolong pun takkan hari-hari. Sekali sekala boleh la. Kita pun malu alah asyik nak minta tolong saja..

Saja ibu menulis as a comeback notes sambil menunggu anak-anak ibu bersukaria di kolam renang. Dah lama ibu tak spend masa dengan depa. Buat benda yang depa enjoy.

Berbulan-bulan depa terkurung dalam rumah. Tengok kartun atau main-main dengan anak-anak di kejiranan ibu. So, sementara ibu kuat ni, this is like a pay time for them!

Ok! Jumpa lagi....

1 comment:

Nurul said...

adoi...jenuh aku dok cari butang like, tak jumpa plak..rupa2nya blog..ahaha...anyway, welkam bek

Related Posts with Thumbnails